Forts. på Boden 1/5 och Kalix 2/5

Det var ju inte så otippat att det var dåligt med folk dagen efter Valbord men vi körde på så gott vi kunde iaf och röjde med de som var där! Vilket var väldigt uppskattat!


Till vår förvåning så hade klubben öppet till klockan 03.00 ( i Boden!!! ) så det blev en lång natt och ännu längre blev den då det strulade när vi skulle få pengar!
Lite konstigt hur personen i fråga som bokat oss och haft kontakt med vårt bokningsbolag sen inte finns på plats under kvällen. Vi träffade aldrig honom efter att han släppt av oss på vårt hotell.

Men han hade tydligen varit någonstans på klubben... men gömt sig väl. Sen drog han hem innan stängning och när vi febrilt försökte få tag i honom så var han oanträffbar! MYSKO DUDE!

Tröttsamt med krögare som strular.....

Irriterade och besvikna fick vi lämna stället för att få lite sömn. Som ni kanske vet så är det aldrig mörkt i Norrland typ. Vi gick hem runt 04.00 och det kändes som det var morgon.

Slocknade några timmar för att sen gå upp till hotellfrukosten innan 10.00. Seeegt!
Vi alla såg fram emot att gå o lägga oss igen tills receptionisten säger att vi måste checka ut innan klockan 11.00!!! What!!!
Fram till klockan 14.30 hade vi inget att göra, då skulle vi bli hämtade för att åka vidare mot Kalix!

Men vi fick dispans till klockan 12.00 så vi sprang upp o vilade lite tills dess och när vi sen kom ner då hade receptionisten redan dragit själv så vem hade egentligen brytt sig om vi var kvar till 12.00 eller 14.00..? Såå irriterande!

Väl framme i Kalix var det lite skillnad. Otrolig klasskillnad kan man säga! Stort fint hotell där vi fick varsinna rum t.o.m. Relaxavdelning och jättefin restaurang!



      Gott kött med tzatziki o sallad + en flaska rött fick vi till middag :)



                                             Bira i bubbelbadet! :)

Där var det inga problem och alla var otroligt trevliga! Sjukt bra personal i Kalix på hotell Valhall! Rekomenderas!!!!

Efter att vi relaxat och ätit gott gjorde vi oss klara för kvällen... och vilken kväll sen då!


More to come....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0